Seven Hills Hotel - Special Category

Betygsatt 8.8 i 208 recensioner. 38 rum.

Seven Hills Hotel har en härlig takterrass med utsikt över Topkapipalatset, Hagia Sofia och Blå moskén. Hotellet har ett idealiskt läge, bara 300 meter från Marmarasjön.

Läckra rätter serveras i restaurangen. Du kan njuta av turkiska rätter på terrassen medan du beundrar den vackra utsikten. Specialiteter inkluderar färsk fisk. Cocktails serveras i hotellets bar.

Rummen i klassisk ottomansk stil blandar traditionella mattor och trägolv med moderna möbler i ek. Alla de luftkonditionerade rummen har minibar, satellit-TV och gratis Wi-Fi.

Som gäst på Seven Hills kan du koppla av i bubbelpoolen. För att hjälpa dig organisera din vistelse finns det också en resedisk och biluthyrning.

Hotellet ligger 1,5 km från Grand Bazaar. Istanbuls gamla stadsdel med shopping, restauranger och nöjen ligger bara 1 minuts promenad från hotellet. Istanbuls flygplats ligger 54 km bort.

Tillgängliga rum

2 guests

Rum

Vuxna

Barn

Rekommenderas i närheten

En guide till bra ställen i närheten av Seven Hills Hotel - Special Category

  1. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    119 m från hotellet
    Cankurtaran Mh.

  2. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    157 m från hotellet
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  3. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    İstanbul Ayasofya-i Kebir

    213 m från hotellet

  4. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    222 m från hotellet
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  5. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    262 m från hotellet
    Cankurtaran Mahallesi

  6. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    266 m från hotellet
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  7. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    267 m från hotellet
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  8. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    306 m från hotellet
    Sultanahmet

  9. Hafız Mustafa 1864

    Buranin tatlilari bi harika

    307 m från hotellet
    Alemdar Mah. Divan Yolu Cad. No:14

  10. Caferağa Medresesi

    Sen yemek yeme telasindayken, turist kardeslerimizin yudum yudum tarihin ve mekanin tadina varmaya calistigi ama Senin farkina varmayip israrla yemek yedigin aslinda cokk tarihi bir mekan:)

    358 m från hotellet
    Caferiye Sok. Soğukkuyu Çıkmazı No:1 Sultanahmet

  11. Topkapı Sarayı Müzesi

    15.yy.dan 19.yy.a kadar Osmanlı Padişahlarının yaşadığı Topkapı Sarayı, muhteşem mimarisi ve barındırdığı değerler ile İstanbul'da mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir!

    0.6 km från hotellet
    Cankurtaran

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1 km från hotellet
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2